06-50265125 info@cezar-bouw.nl

Timmerwerk

Timmerwerk door Cezar Bouw

Misschien zijn een hamer en hout het eerste waar je aan denkt bij het woord timmerwerken maar er komt natuurlijk heel wat meer bij kijken. Dergelijke werken laten verrichten door een specialist is de eenvoudigste manier om zowel kleine als grote aanpassingen te maken in en rond het huis, zonder daarvoor je eigen huishouden te moeten onderbreken terwijl je ook nog eens geld kan besparen. Cezar Bouw biedt resultaten van professionele kwaliteit. Wat meer informatie hierover is wel van belang!

Timmerwerk

Timmerwerken, méér dan gewoon timmeren

Naast het bewerken van hout is een timmerman ook bedreven in het behandelen van andere materialen, zoals metalen en composiet. Raamkozijnen herstellen of meubels maken vormen voor Cezar Bouw geen enkele uitdaging en verzekeren altijd kwaliteit en duurzaamheid. Zelfs een dierenhok maken of meubilair herstellen behoren tot de verantwoordelijkheden van de specialist!

Beroep doen op Cezar Bouw voor al je timmerwerken

Als je heel wat werken te doen hebt in huis maar daar zelf geen tijd en energie wil in steken dan is Cezar Bouw dé oplossing. Dankzij een doelgerichte, professionele aanpak worden alle opdrachten tot een goed einde gebracht. Wil je meer informatie over Cezar Bouw, bel dan of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Cezar Bouw

U kunt bij ons terecht voor:

Sloopwerk
Betonwerk
Timmerwerk
Metselwerk
Loodgieter
Elektrische installaties
Stucwerk
Beal Mortex
Schilderen
Metaalconstructie werk
Aanbouw & uitbouw
Meubel en interieurbouw
Kozijnen
Badkamers

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie over onze diensten kunt u ons formulier invullen of bellen naar: 06-50265125. Bij aannemer en klussenbedrijf Cezar Bouw bent u aan het juiste adres!