06-50265125 info@cezar-bouw.nl

Renovatie

Allround renovatie en modernisatie

We voeren volledige renovatie uit, vanaf slopen tot aan complete dakvervangingen. We beschikken over kennis en jarenlange ervaring en geven graag advies tijdens elke fase van de werkzaamheden. We zijn goed georganiseerd, hebben ruime ervaring in het bouwvak en de branche en we beschikken over het juiste gereedschap. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Renovatie

Tijdens het ontwerpen van je eigen woning, streef je ernaar om de ruimte zo goed mogelijke te benutten met zo min mogelijk kosten. Het aanpassen van de zolder tot een volledige kamer heeft vele voordelen en is het overwegen zeker waard. Moderne techniek en lichte materialen zorgen ervoor dat een zolderkamer wordt veranderd in een volwaardige woonruimte in het huis. Wij helpen zo een zolderkamer om te toveren in een zonnige kinderkamer, een gezellige slaapkamer of een comfortabele werkkamer.

Cezar Bouw

U kunt bij ons terecht voor:

Sloopwerk
Betonwerk
Timmerwerk
Metselwerk
Loodgieter
Elektrische installaties
Stucwerk
Beal Mortex
Schilderen
Metaalconstructie werk
Aanbouw & uitbouw
Meubel en interieurbouw
Kozijnen
Badkamers

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie over onze diensten kunt u ons formulier invullen of bellen naar: 06-50265125. Bij aannemer en klussenbedrijf Cezar Bouw bent u aan het juiste adres!