06-50265125 info@cezar-bouw.nl

Kozijnen

Cezar Bouw – Kozijnen

Kozijnen of vensterramen dienen als omranding van een deur, ruit of raam en worden in de muur van een woning ingebouwd. Ze verzekeren dat de deuren, ramen en ruiten op hun plaats blijven staan en brengen daarbij meer licht en lucht in de woning. Cezar Bouw biedt vensterramen in alle soorten en maten en een overzicht op de mogelijkheden is dan ook belangrijk!

Kozijnen

De verschillende soorten vensterramen

Over het algemeen kan een onderscheid gemaakt worden tussen verschillende kozijnen op het vlak van het gebruikte materiaal. De meest voorkomende bestaan uit hout, kunststof, aluminium of staal: elk type heeft zijn unieke eigenschappen en voordelen.

De voordelen van verschillende materialen

  • Aluminium: erg sterk en onderhoudsarm
  • Kunststof: biedt goede isolatie en is onderhoudsarm
  • Hout: gaat lang mee en is erg bewerkbaar
  • Staal: uiterst sterk en onderhoudsarm

Een professionele aanpak

Cezar Bouw verzekert altijd de beste kwaliteit bij plaatsing van vensterramen zodat je kan genieten van meer wooncomfort en betere verluchting en verlichting van de woning. De professionele aanpak van de specialist garandeert daarbij dat de kozijnen lang meegaan! Cezar Bouw is dé specialist voor het plaatsen van vensterramen in je woning. Voor meer informatie over de mogelijkheden, bel of vraag een offerte aan!

Cezar Bouw

U kunt bij ons terecht voor:

Sloopwerk
Betonwerk
Timmerwerk
Metselwerk
Loodgieter
Elektrische installaties
Stucwerk
Beal Mortex
Schilderen
Metaalconstructie werk
Aanbouw & uitbouw
Meubel en interieurbouw
Kozijnen
Badkamers

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie over onze diensten kunt u ons formulier invullen of bellen naar: 06-50265125. Bij aannemer en klussenbedrijf Cezar Bouw bent u aan het juiste adres!