06-50265125 info@cezar-bouw.nl

Beoordelingen

Na een verbouwing staan wij garant voor een goede aftercare. Door deze extra service hebben wij een solide klantenkring opgebouwd waarbij wij bij veel van onze klanten een nieuwe verbouwing hebben mogen verzorgen.

Tot onze tevreden klanten mogen wij rekenen:

Peter, Oisterwijk

Goede ervaringen heb ik met bouwbedrijf Cezar. De eerste ervaring was voor het stucken van een slaapkamer en badkamer. Vier jaar geleden een totale renovatie van een appartement en onlangs een complete woning van 900m3. Het totale bouwproces wordt geregeld door bouwbedrijf Cezar. Vakkundige en enthousiaste werknemers die nog vakwerk willen afleveren, zowel voor timmerwerk, constructiewerkzaamheden, gas-water – elekrawerkzaamheden, stuck- en schilderwerk . Geen bouwvergaderingen, onderaannemers die op elkaar moeten wachten, gewoon alles bij 1 bedrijf. Hierdoor geen tijdverlies en daardoor kostenbesparend. Het eindresultaat was echt top en voor een zeer concurrerende prijs ! Door onze uitermate grote tevredenheid hebben wij bouwbedrijf Cezar ook toestemming gegeven om foto’s te maken en deze op zijn website te publiceren.

Sjaak Spier, Haarlem

Cezar Bouw heeft in 2006 mijn appartement in Amsterdam tot volle tevredenheid verbouwd. Geen verrassingen en gegoochel met offertes. In 2009 heeft Cezar Bouw mijn woning in Haarlem compleet gerenoveerd. Tot op de balken gestript, uitgebouwd en alles compleet opnieuw opgebouwd. Ook dit keer tot volle tevredenheid.”

Johan Nijenhuis

In 2005 deed Cezar een grote verbouwing voor mij. De rommelzolder kreeg een nieuwe trap in jaren ’30 stijl en werd verbouwd tot een mooie werkkamer. Ik was zeer tevreden over het werk. In de afgelopen 4 jaar heeft Cezary meerdere klussen voor me gedaan. Wat ik waardeer is dat ik hem voor een verbouwing kan inschakelen, maar ook voor een kleine klus komt iemand van zijn bedrijf snel langs. Meest recent, in 2009 heeft hij een schuif-separatie wand gemaakt met een boekenkast. De kamer heeft daardoor zijn oorspronkelijke ensuite-indeling weer terug. Met gevoel voor detail is het timmerwerk uitgevoerd en het schilderwerk is van topklasse. Cezar rekent billijke prijzen en komt zijn afspraken altijd na.

Nikolaas de Vries, Amsterdam

Van November 2008 tot Januari 2009 heeft Cezary onze bovenverdieping volledig verbouwd. Alles is gesloopt en opnieuw gebouwd inclusief badkamer, wc, cv-ketel en kozijnen. Ik had zijn nummer via via gekregen omdat ik op zoek was naar een goede aannemer na al twee keer een slechte ervaring te hebben gehad. Wat meteen opviel was het snel ontvangen van een prima betaalbare offerte. De verbouwing is heel goed verlopen. Cezary heeft de tijdplanning gehaald en net werk geleverd. Cezary belt altijd meteen terug en denkt heel goed mee. Als ik iets anders wilde dan kon dat. Zoals afgesproken werd bij ons door de week van 8 uur tot 5 uur gewerkt om de overlast te verminderen. Wat mij ook goed bevalt is dat hij heel net terugkomt na de verbouwing om eventuele problemen op te lossen. Ik ben heel tevreden en heb hem al aan meerdere vrienden aangeraden waar hij ook aan de slag is geweest.

Joke en Barend Linders

Cezarbouw bleek de ideale aannemer voor de uitbouw van ons huis. Een aanbouw aan een bestaand perceel voor keuken, entree met toilet en cv-installatie met verschillende doorbraken en een nieuwe trap.

Het was een feest om te zien met hoeveel plezier en vooral vakmanschap Cezary’s mensen aan het werk gingen. Zonder veel lawaai en rotzooi werd de klus binnen de afgesproken tijd en het afgesproken budget geklaard. Het overleg met opdrachtgever en architect verliep steeds soepel. En als er hier of daar toch een probleem was, werd dat binnen de kortste keren opgelost.

Omdat bijna alle werkzaamheden in één hand zaten, verliep het graven, funderen, bouwen, metselen, nieuwe balken leggen, staalportalen plaatsen, kozijnen en deuren vernieuwen, elektrische installatie aanleggen, tegelen en schilderen uitermate soepel. Met het resultaat zijn wij blij en tevreden. Een aanbeveling dus voor deze goed Nederlands sprekende Poolse ondernemer.

Christiaanse Vastgoed Beheer

Cezar Bouwbedrijf hebben wij leren kennen als een betrouwbare relatie, die steeds meedenkt bij het oplossen van problemen in het bouwproces. Zij hanteren redelijke tarieven, óók als het om méérwerk gaat. Totale renovatie van de buitengevel van een bedrijfspand in IJmuiden, ombouwen winkel tot woonruimte in Haarlem, totale schilderwerk appartement in Cruquius zijn enkele voorbeelden van uitgevoerde klussen. Afspraken worden nagekomen en wijzigingen steeds van te voren kenbaar gemaakt, zodat er geen onaangename verrassingen ontstaan. Er wordt hard gewerkt en lange dagen gemaakt. Hoewel wij daar meestal terughoudend in zijn, kunnen wij dit bedrijf van harte aanbevelen.

Cezar Bouw

U kunt bij ons terecht voor:

Sloopwerk
Betonwerk
Timmerwerk
Metselwerk
Loodgieter
Elektrische installaties
Stucwerk
Beal Mortex
Schilderen
Metaalconstructie werk
Aanbouw & uitbouw
Meubel en interieurbouw
Kozijnen
Badkamers

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie over onze diensten kunt u ons formulier invullen of bellen naar: 06-50265125. Bij aannemer en klussenbedrijf Cezar Bouw bent u aan het juiste adres!