06-50265125 info@cezar-bouw.nl

Badkamers

Ook voor mooie badkamers

Cezar Bouw

Elk huis verdient een mooie en comfortabele badkamer. Denkt u na over renovatie of wilt u een complete verbouwing, dan bent u bij Cezar Bouw aan het juiste adres.

Badkamers

Allround

Wij zij een allround bouwonderneming en weten ook raad met nieuwbouw of met badkamers die gerenoveerd moeten worden. Bij elke fase in het traject kunnen wij u van dienst zijn. Gaat het om het optimale gebruik van de ruimte, de bouwtekeningen of de installatie van het sanitair? Wij kunnen u adviseren en helpen met het realiseren. Wilt u vloerverwarming, dan kunnen wij dat voor u regelen. Ook het tegelen en de afwerking, zoals het schilderwerk en het plaatsen van accessoires, is bij ons in goede handen. Wij besteden aandacht aan de akoestiek en het energieverbruik door bijvoorbeeld na te denken over een goede isolatie.

Contact

Bent u dus op zoek naar een specialist voor de nieuwbouw of renovatie van uw badkamer, bel ons dan gerust voor een offerte of een gesprek over de mogelijkheden.

Cezar Bouw

U kunt bij ons terecht voor:

Sloopwerk
Betonwerk
Timmerwerk
Metselwerk
Loodgieter
Elektrische installaties
Stucwerk
Beal Mortex
Schilderen
Metaalconstructie werk
Aanbouw & uitbouw
Meubel en interieurbouw
Kozijnen
Badkamers

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie over onze diensten kunt u ons formulier invullen of bellen naar: 06-50265125. Bij aannemer en klussenbedrijf Cezar Bouw bent u aan het juiste adres!