06-50265125 info@cezar-bouw.nl

Aanbouw & uitbouw

Cezar Bouw, aanbouw en uitbouw

Aanbouw en uitbouw zijn twee termen die vaak door elkaar gebruikt worden maar eigenlijk iets anders betekenen. Hoewel ze allebei slaan op een constructie die tegen een woning wordt gebouwd en in verbinding staat met het woonhuis, zijn er toch enkele verschillen.

Aanbouw & uitbouw

Aanbouw of uitbouw? Alles kan bij Cezar Bouw!

In feite zijn uitbouw en aanbouw twee verschillende manieren van bouwen. Dankzij een gemetselde aanbouw kan een extra ruimte aan de woning toegevoegd worden, die dan via een deur verbonden is met de leefruimte. Als je voor een uitbouw kiest dan vergroot je eigenlijk de reeds aanwezige ruimte in de woning zelf. Hoe dan ook biedt Cezar Bouw een professionele aanpak!

Dé specialist voor aanbouw en uitbouw

Beide manieren van bouwen vragen een andere aanpak en daarom is nood aan een specialist om de werken tot een goed einde te brengen en kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Cezar Bouw is precies die expert waar je beroep op moet doen om méér uit je aanbouw en uitbouw te halen. Of het nu gaat om een groot aanbouwwerk of een kleinere uitbouw, gedegen advies en kennis zijn essentieel.

Voor meer informatie, vraag een offerte aan of bel naar Cezar Bouw!

Cezar Bouw

U kunt bij ons terecht voor:

Sloopwerk
Betonwerk
Timmerwerk
Metselwerk
Loodgieter
Elektrische installaties
Stucwerk
Beal Mortex
Schilderen
Metaalconstructie werk
Aanbouw & uitbouw
Meubel en interieurbouw
Kozijnen
Badkamers

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie over onze diensten kunt u ons formulier invullen of bellen naar: 06-50265125. Bij aannemer en klussenbedrijf Cezar Bouw bent u aan het juiste adres!